Finse sauna

Wist u dat een sauna u niet enkel helpt te ontstressen, maar ook uw lichaam ontgift? Dit komt door de hoge temperatuur en de relatief lage luchtvochtigheidsgehalte. Het  geurende water die u over de stenen kan sproeien, doet het nog heter worden. Na 20 minuten kan u heerlijk afkoelen in de verkoelende ijsgrot. Er is ook ijs ter beschikking voor de volledige verfrissing. 

Turks stoombad

Een stoomcabine voelt, ondanks de vrij lage temperatuur, zeer warm aan. Dat is dankzij de hoge luchtvochtigheid die er aanwezig is. Aan de stoom is etherische geurolie toegevoegd. Deze opent de poriën van de huid, verbetert de bloedcirculatie en is simpelweg een aangename, rustgevende en gezonde ervaring. Na het stoombad heeft u een zachte en gereinigde huid.

Infrarood

Heeft u last van stijfheid in de gewrichten en spieren, dan zijn de infraroodstralers een absolute aanrader! De stralen zorgen voor een betere doorbloeding en doet de stijfheid afnemen. 

Ijsgrot

Na een saunagang is het belangrijk voor het lichaam om goed af te koelen, de ijsgrot is de ultieme plek voor deze opfrissing. De ijsmachine in de ijsgrot produceert schilferijs waarmee men zich kan inwrijven.

Een van de meest fascinerende afkoelingservaringen met het hele jaar door winters afkoelplezier. De ijsgrot heeft niet alleen een verbetering van de bloedsomloop als effect, maar het heeft ook een positief effect op de longen en luchtwegen.

Jacuzzi

In onze jacuzzi geniet u van een heerlijke massage door lucht- en waterstralen. Deze is ongveer 38 graden. 

Buitenzwembad

In ons verwarmd buitenzwembad kan u helemaal ontspannen. Het zwembad is zowel ‘s zomers als ‘s winters toegankelijk. In de winter wordt deze ruimte volledig afgesloten met een verschuifbare overkapping.

Belevingsdouche

Nadat u helemaal opgewarmd, relaxed en ontgift bent door de Finse sauna, kan u onder de regen- en watervaldouche weer afkoelen. Daarenboven heeft deze een positieve invloed op je stressniveau.

Relaxruimte

In de sfeervolle en rustgevende relaxruimte kan u heerlijk ontspannen met zachte muziek op de achtergrond.

Terras

Het terras aan het zwembad is uitgerust met ligbedden en een loungehoek. Dit is een plekje dat u niet mag missen want hier laadt u uw batterijen in no-time weer op. Eveneens bent u gegarandeerd van complete privacy. 

Kleedruimte

Uw wellness-beleving begint in onze stijlvolle kleedruimte. Het badlinnen ligt klaar en alle benodigdheden om u op te maken. Zo kan u uw saunabezoek in schoonheid eindigen.